We zorgen voor een persoonlijke benadering naar onze klanten. Wij nemen de tijd om naar uw ideeën te luisteren om zo uw ideale logo af te leveren.
Online Vindbaarheid!

Logo ontwerp

Een professioneel logo design zorgt voor herkenbaarheid, benadrukt het onderscheidende vermogen en de geloofwaardigheid van uw bedrijf, produkt of dienst t.o.v. uw concurrentie én zorgt tevens voor een positieve representatie .

Om een goed logo te kunnen ontwerpen is het noodzakelijk om te weten wat de doelen zijn van een organisatie, welke doelgroep dient te worden bereikt, etc. Specifieke doelstellingen of strategieën van een bedrijf kunnen een voorname rol in het logo ontwerp spelen.

Eenvoud

Wat zijn nu precies de voorwaarden voor het maken van een functioneel en effectief logo? Een eenvoudig logo zorgt ervoor dat het gemakkelijk te herkennen is en staat het logo toe veelzijdig en doeltreffend te zijn. Het geheim van het succes is vaak de eenvoud!

Tijdloos

Een doeltreffend logo moet infeite tijdloos zijn. Biedt het logo nog steeds effectiviteit over 5 of 10 jaar?

Inzetbaarheid

Een doeltreffend logo moet inzetbaar kunnen zijn bij diverse soorten online media, maar ook offline media.

Geschikt

De visuele elementen van het logo moeten geschikt zijn voor het beoogde doel. Ontwerp je een logo voor een snoepwinkel dan zou het gepast kunnen zijn om een 'kinderlijk' lettertype en kleurenpalet te gebruiken. Dit zal voor bijvoorbeeld een makelaarskantoor niet geschikt zijn. Ook is het belangrijk dat een logo niet per definitie de producten of diensten van een bedrijf hoeft uit te beelden. In het logo van een kledingwinkel hoeft geen kleding te zitten, voor een bakker niet perse brood, etc. Bij een logo gaat het puur om de herkenning.

Bij sommige klanten zijn er soms twee correctierondes nodig. Bij andere soms wel drie of meer. Wij blijven net zo lang aan uw logo werken tot dat deze 100% past bij uw bedrijf of produkt.

Oplevering van de logo bestanden

Wanneer je opdracht volledig is afgerond krijg je van ons de logo bestanden. Standaard leveren wij het logo op in 3 formaten (2000px, 1000px en 500px breed) en in bestandstypen .jpg en .png. De meeste klanten hebben genoeg aan deze bestanden voor toepassing op bijvoorbeeld hun website of voor het gebruik in Microsoft Office. Indien je specifieke afmetingen nodig hebt, kun je dat altijd aan ons doorgeven.

Soms hebben klanten ook een zogeheten vectorbestand nodig. Een vectorbestand kan bijvoorbeeld een drukker onendig uitvergroten zonder kwaliteitsverlies. Een vectorbestand is vaak nodig wanneer je een groot spandoek wilt laten drukken of bestickering op een auto wilt laten aanbrengen. Aangezien niet iedereen een vectorbestand nodig heeft, brengen wij de opmaak en oplevering daarvan apart in rekening.

Copyright B-yte Multimedia Design door B-yte Webdesign.